Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen? És ti így mit...

Miért ilyen? És ti így mit gondoltok róla? -bőv:lent-

Figyelt kérdés

Van két lány az osztályba akik szó szerint puszipajtások! Jó, ez nem is zavarna, csak azon az órán, ahol kettébomlik az osztály csak velük vagyok! És szörnyű, hogy ők ketten le se szarnak, én meg vagyok az egyedüli. És azt veszem észre, hogy ribizli (:D bocs, fedőnevek) hozzámszólna, meg barátkozna, de alma (barátnője) nem engedi. És ha kérdezek tőlük valamit (pl: rá lehet-e írni a lapra, vagy vissza kell adni?), akkor hallom, hogy alma súgja jó hangosan ribizlinek, hogy "Nehogy megmondd!", és ez mindig, és nem kivételes alkalom. Bár ha ribizli nem jön suliba, akkor alma nyal mindenkinek, de ha megjön, akkor mindenkit csicskáztatnak, meg kihasználnak!

Igazából nekem mindegy. Felőlem nyalják-falják egymást, tényleg teszek rájuk! De pl: velem csak azért állnak szóba, hogy megtudják a fiúk titkait (mert velem beszélnek a legtöbbet), és még ők fáborodnak föl, hogy nem mondom el!

Na, de ti mit gondoltok ribizliről, és almáról? Titeket is zavarna?

2010. szept. 7. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez két kis beképzelt ... ennyi tömören
2010. szept. 7. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:

xD meg mindig tartom az allaspontom : csinaljatok gyumolcssalatat ! :D

amugy meg szanalmasak,de ha nekik ez jo ...

2010. szept. 7. 18:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Előző: NE MÁÁÁR! De ezen jót nevettem! :)

De lehet, hogy fontos részt hagytam ki:

Külön ribizlivel jól lehet beszélgetni kedves,aranyos lány. De alma olyan pofákat vág ha hozzá merek szólni, hogy magam is megijedek (nem vagyok se ijedős, se "jókislány").

2010. szept. 7. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rögtön a másik ilyen fedőneves kérdés ugrott be.XD

Hát, nem tudom, a mi osztályunkban is volt két ilyen csaj, de hát komolyan, lógj másokkal! Hagyd őket a francba, nem érnek annyit...

2010. szept. 7. 18:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, onnan jött az ötlet! :D

De én nem is foglalkozok velük, de amikor odarendelnének, akkor muszáj odamennem... :( Ez van, nekem van legjobb barátnőm, ha tehetem mindig vele vagyok (ami nem zavarja), de hát ribizliék...(<- XD)

2010. szept. 7. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. szept. 7. 20:12
 7/8 A kérdező kommentje:
15
2010. szept. 7. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:

ezek az én fedőneveim:DD

egyébként nagyon gázosak kétszínűek és nagyképűek:// sz*rd le őket.

2010. szept. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!