Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudom meg ismerni a...

Hogy tudom meg ismerni a saját testem?

Figyelt kérdés
Frusztrál hogy nem tudom mit akar a saját testem és mi jó neki.nem kérek negatívat.

2021. dec. 29. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10. Mea culpa... ☹
2021. dec. 29. 20:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem éppen 😊 10-es. Alap dolognak kéne lennie hogy a testünk jeleit felfogjuk igen a gyomor korgás is ilyen ezt tudja mindenki de van még egy csomó jelzés ami ugyanilyen fontos lenne de nem ismerjük fel. Ahol erről olvastam csak az volt írva hogy fontos hogy ismerd a tested de az hogy hogyan éred ezt el sehol sem volt 😊
2021. dec. 29. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon szívesen fmegismerem a testedet aztán elmondom hogy mit tapasztaltam! :D

Amúgy milyen megismerésre gondolsz? Olyasmire pl hogy éreznéd hogy pl alacsony a D-vitamin szinted? Vagy pl hogy érzékelnéd hogy rákos sejtjeid nőnek?

Én pl szoktam érezni a betegség ízét a torkomban. Amikor elkezdődik akkor elkezdek vitaminnal erősíteni és azzal elmúlik.

Más sajna nincs.

De a Jose Silva féle agykontroll könyvben azt írták hogy elvileg létezik olyan relax állapotú diagnosztika amiben felismered a tested jelzéseit.

A tested jelzése amúgy a láz is. Azt pl meg tudom érezni ha a kezem a fejemre teszem de akkor már rossz a közérzetem szóval nem újdonság h lázas is vagyok. :)

2022. jan. 1. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!