Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, mit tehetek?

Mit tegyek, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Első éves vagyok a főiskolán, és nem igazán találom meg a "közös hangot" a többiekkel. Mármint még a beszélgetés is nehéz. Nem akarok zavarni amikor beszélgetnek, de sokszor azt sem tudom mit tehetnék, nem szeretném ha ugyanaz lenne mint a középiskolában.Kérlek segítsetek.
2010. szept. 7. 08:11
 1/10 A kérdező kommentje:
azt akartam írni hogy sokszor nem is tudom mit mondhatnék, az első héten még érdeklődőek voltak, de már nem annyira,megint kirekesztve érzem magam és cikinek amikor kínos csönd van.
2010. szept. 7. 08:13
 2/10 anonim válasza:
100%
Én most vagyok első éves a középsuliban és 7 évig általánosban mikor mondtak valamit nevettem hogy birjanak meg nem magamat adtam.Én nem vagyok beszédes tipus de el kellet kezdeni mert aztán már rutinból boldogulsz.A lényeg hogy félsz hogy rosszat mondasz unalmasnak tartanak stb. add önmagad és legyél barátságos.kezd ell te a beszélgetés föleg arról amiröl érdekel.
2010. szept. 8. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit pontosítanál nekem? Nem tudtok miről beszélni (nincs közös téma) vagy nem érzed magadénak a témát (más érdekel), vagy nem mersz megnyílni?
2010. szept. 8. 21:27
 4/10 A kérdező kommentje:
nem merek megnyílni.
2010. szept. 8. 23:24
 5/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy lenne közös téma, de félek hogy nem tartanának érdekesnek:)
2010. szept. 8. 23:24
 6/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló köszönöm a bíztatást:)
2010. szept. 8. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
éénis ugyanilyen vagyok
2010. szept. 9. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen csak úgy segíthetsz, hogy bedobod magad a mély vízbe, és elkezdesz beszélgetni velük. Gondold át, milyen témákról lehet dumálni, és dobd be valahogy vagy igyekezz bekapcsolódni a beszélgetésbe. Ne add fel, és ha gondolod, írj privibe, megadom az msn címem, és gyakorolhatsz :)
2010. szept. 9. 21:05
 9/10 A kérdező kommentje:
sajnos nincs msn-em.
2010. szept. 10. 16:02
 10/10 A kérdező kommentje:
de itt is gyakorolhatunk:)))
2010. szept. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!