Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félnek még e-mailezni...

Miért félnek még e-mailezni is azok, akiknek nemigen van szociális életük?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, akik valamilyen fóbia miatt nem járnak társaságba sem, mint pl. én akinek szociális fóbiája van.

Szóval nekem is szükségem volt és van is arra, hogy beszélgethessek valakivel, akinek jó is ha olyan problémája van, mint nekem, de alig írtak rám, pedig úgy tudom nem ritka az ilyen jellegű probléma.

Azt elismerem, hogy nekem is nehezemre esik témát találni, de azért valahogy pótolni kellene a társas kapcsolatok hiányát. Sorstársak ki ért velem egyet?

18/F

2010. szept. 6. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy félnek? lehet csak nincs igényük rá. én ugyan szerintem nem vagyok szociálfóbiás, legalábbis nem durván, egyszerűen nem megyek emberek közé ha nem muszáj, de ha boltba kell menni vagy postára stb, akkor elmegyek.. te pontosan miről akarnál emailezni?
2010. szept. 6. 19:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Pl. kezdhetjük a problémával is, hátha így könnyebb megbízni a másikban és a problémát is ki lehet beszélni, de sima ismerkedés is lehet, szóval az én részemről nem lenne behatárolva a téma, éppen ezért nem értem, hogy miért nem mernének írni...
2010. szept. 6. 22:08
 3/3 A kérdező kommentje:
De látod még ezt a kérdést sem válaszolják meg... :(
2010. szept. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!