Mi van akkora, ha valaki nem bírja elviselni, hogy a testvére szép ember, de ő maga azt a szintet nem ér el?
Az élőző kérdésemnél jutott eszembe ez eszembe, ahol a génekről írtam az egyik kommentben. Ott hoztam példának azt, hogy a Beckham családban maga David szép ember, de a nővére nem az:
Személyesen is ismertem ilyet: két lánytesó, ahol a nővér kissé csúnyácska, viszont a húga szép nő.
Mi folyik a háttérben, megy a rivalizálás?
Azért olyan is előfordulhat, hogy valaki nem egy kifejezetten szép ember, de sokra viszi az életben. Sőt, nem mindenki csúnya, aki nem szép. Van, aki átlagos.
De itt most inkább a testvérek közti (esetleges) rivalizálásról kérdezek.
Exeméknél nem volt rivalizálás, pedig csak a legkisebb fiú volt igazi jó pasi, és azóta már ő is eléggé elhagyta magát. (Én annak ellenére szerettem az exemet, hogy nem volt a legszebb ember, egyáltalán nem a külseje miatt mentünk szét.)
A legkisebb összejött egy lánnyal, akinek szintén két testvére van - egy nővére és egy öccse. Szerintem mindkettő sokkal szebb nála, ennek ellenére a szülei őt szeretik a legjobban, ez érezhető.
Nálunk nővérem sokkal szebb, ezt szokták is hangoztatni.
Ő a szép a családban, így beszélnek róla.
Én meg max a szorgalmas
Kissé rosszul esik, de rivalizálás nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!