Ha középsulisként sincsenek barátaim, akkor később sem lesznek?
Nagyon el vagyok keseredve, általános suliból nem maradtak barátaim, mert elég tré helyre jártam, tele volt romákkal, meg ilyen proli, mindig verekedős népekkel és bekerültem egy nagyon jó gimibe, egy másik városba, de itt sincsenek barátaim. Van 1 lány, akivel nagyon jóban vagyok, mindig együtt vagyunk, meg vannak azért még 4-5-en, akikkel rendszeresen beszélek, de mégsem érzem magam jól itt. Mindenki elkülönül klikkekbe, meg az a baj, hogy ők már rendszeresen buliznak, meg minden, én meg..hát nem sajnos, elég otthonülős vagyok. Nincs is közös témám velük, mert arról beszélnek, hol voltak hétvégén, én meg nem tudok semmi izgit mondani..Elég rossz, nagyon magamba is fordultam az utóbb időben, mert nincsenek barátaim, az osztályban meg nem vagyok valami izgalmas. Már másokkal se merek barátkozni, mert mindig bennem van ez a félelem, hogy ha az osztálytársaimmal nem vagyok jóban, idegennel se tudok elbeszélgetni, úgysem vagyok érdekes, mert nem járok bulizni stb. Egyetemen lehetnek majd barátaim? Vagy ha már most nincsenek, később sem lesznek?:(
16/L
nekem egyetlen egy barátnőm van az osztályban (azonkívül is kb 1-2 és velük kb évente 2-3x találkozom véletlenül) engem mondjuk nem nagyon zavar
menj oda az osztályban lévő legérdektelenebb lányhoz és kérdezz tőle valamit, vagy ha a folyosón vagytok mond azt neki, hogy de unalmas, meg mikor jön már a tanár, kérdezd meg, hogy szeret e olvasni és miket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!