Miért nem elég nekem soha semmi? Én vagyok a hibás?
Sziasztok! A fenti kérdés sokat elárul. Mostanában végre minden jól ment hosszú idő után, mégis ma megint úgy keltem, hogy rossz a kedvem. Ma megyek egy olyan helyre, aminek régen nagyon örültem volna es vártam volna, viszont most egyeltalán nem hoz lázba. A barátaimmal sem érzem már jól magam, pedig régen pont az volt a bajom, hogy nincsenek. Már ők sem okoznak örömöt. A családomban is mindig bajom van valakivel, mert esetleg megkritizálja a véleményem, mit szeretek. Valaki egyeltalán nem foglalkozik velem, vele azért van bajom.
Néha csak egyszerűen rossz a hangulatom ok nélkül, és akkor jövök rá, hogy unalmas az életem. És ez mind hirtelen. Miért nem tudok soha elégedett és boldog lenni?
Én is hasonló problénákkal küszködök. Valószínűleg depreasziós is vagyok.
Minden napom ugyan olyan; Felkelek, suli, tanulás, játék, alvás.
A 'barátaim' nem tisztelnek, állandóan lehülyéznek, pedig mindnél okosabb vagyok.
Nincs kivel beszélgetnem, egyedül vagyok.
Nincsen hobbim, semmi nem köt le.
Viszont egész jó hallgatóság vagyok. Szóval írhatsz, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!