Ha röhögnek rajtam és beszólnak az új suliban, akkor mit csináljak?
Nem merek visszaszólni nekik. :(
15/L
Hát nézd meg a kiszemelt embereket jobban. Mivel senki nem tökéletes biztos hogy van hibájuk. Én például abból amit mondtál azt szűrtem le hogy nagy a szájuk. Ehhez hasonló dolgokat érdemes figyelni. Íme pár általános beszólás:
-Any*d inkább nyelt volna le.
-Hogy a nyakadat vágták volna el a köldökzsinór helyett.
-A kannibál mondja rád hogy jó ember voltál.
Ha tudsz róluk konkrét dolgokat csak szólj és segítek kitalálni beszólásokat.
Na szóval... bővítsd a szókincsed:
- kurv4
- rib4nc
- szűkp1nájú
- dakota
- retkes
- repedt sarkú
- egy fakanállal foglak kiherélni g3ci (jó tudom de akkor is :) )
- útszéli
- büdös
- igénytelen
- nagy s3ggű
- ge3ci
Ezeket variálhatod itt egy példaszöveg:
Na ide figyelj te szűkp1nájú dakota f4szszopó igénytelen kurv4, ha most azonnal nem fogod be a p0fád akkor egy kib4szott fakanállal foglak úgy agyonverni a kedves aranyos nagy s3ggű igénytelen r1banc barátnőiddel, hogy az agyad ott fog folyni a tesiterem előtt. Aztán hozok egy lovat és jól megb4szatom a hullátokat vele. Ezt mind felveszem és felrakom jótyúkra anyádnak meg küldök egy blue ray változatot.
Kérlek ne moderáljátok ki ez csak egy példa volt XD
Bocs de ezt nemtudom megállni.
Saten te pihentagyú. XD
ja.. én nem satennek köszöntemm meg, hanem 14:32-nek. Utána láttam, hogy saten miket írt. XD
De én nem beszélek csúnyán ne viccelj már, én nem mondok ilyeneket. :S
ne félj ezektől a lányoktól, csak a hangjuk nagy. aki így viselkedik másokkal, legbelül szörnyen bizonytalan, és csak az ad neki önbizalmat, hogy másokat megaláz.
barátkozz a többiekkel, légy kedves, segítőkész velük, és azonnal megszeretnek majd :) ha lesznek igazi barátaid a suliban, hidd el nem fogsz már törődni azokkal a csajokkal. és ők is hamar leszállnak rólad majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!