Miért csinálja ezt az egyik legjobb barátnőm?
azért egyik legjobb bnőm, mert igazából nem ő a legeslegjobb, az a lány messzebb lakik tőlem, de utána ő a legközelebbi...
elmegyünk bulizni ketten, ott összefut egy csajjal (nem tudtuk h ottlesz, én amúgy utálom irritáló kis kva) aztán én úgy le voltam sz@rva :S táncoltunk barátnőmmel, amikor odajött az a csaj, egyből vele táncolt én kb ott lettem hagyva, ha a csaj elment, barátnőm ment utána... odajött egy srác (fogyi) táncolni velünk, elkezdett nyomulni, odébbmentem, egyből bnőm: mért nem táncolsz vele? jó mondom haggyál vele.. aztán táncolunk megint, mellémkeveredik a srác, barátnőm azzal a csajjal félremegy táncolni, engem meg otthagy a sráccal... elmentem onnan, aztán amikor jöttünk haza, kérdeztem barátnőmtől, hogy miért is hagyott ott vele, mikor tudja hogy nem jön be a srác, meg nem akarok vele táncolni, erre jön azzal h ő nem hagyott ott vele... miért csinálja ezt velem? mért nem lehet megbeszélni normálisan? :S ha szóváteszem, megsértődik, és még neki áll fejlebb...
még annyit, hogy barátnőmmel sokat vagyunk együtt, osztálytársak is vagyunk, nyáron is szinte majdnem minden nap találkoztunk, ezért meg is értem hogy azzal a csajjal akart kicsit lenni.. de hogy miért kellett otthagyni azt nem... :S tippek esetleg? :S vagy tanácsok? :S
köszi mindenkinek!
16/L (bnőm is ennyi)
a "barátnőd" kihasználja, hogy függsz tőle, hogy szükséged van rá. Röviden ennyi.
Megoldás: ne ragaszkodj hozzá, építsd le kicsit, ő megy majd utánad. Tudom, hogy nehéz, én is jártam így anno.
De hidd el, akkor fog nagyot nézni, amikor látja, hogy nem kell ő ahhoz, hogy Te jól érezd magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!