Segithetnek az ilyenek az hogy kevesbe legyek gorcsos az eletben?
Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok. Meg soha nem volt senkim. Viszonxlag szigoru vagyok magamhoz nem szoktam elvezetet adni magamnak csak ritkan. A szorakozast is sokszor megvonom magamtol, bulik, iszogatasok teren. Talan most kezdtem jobban nyitni e fele. Szeretnek kicsit lazabban elni es sokkal tobb boldog pillanatot szerezni es elvezni az eletet. A pasik teren nem vagyok valami tapasztalt.
Most elkezdtem olvasni egx konyvet, amiben nagy szamban fordulnak meg erotikus jelenetek/gondolatok. Ha esetleg ilyenfajta konyveket olvasnek romantikaval egybekotve segithet lazabban venni az eletet? Nagyon gorcsosnek erzem magam benne.
2021. nov. 7. 19:52
1/4 anonim válasza:
Ez a szöveg kb. úgy hangzik, mint ha valami földönkívüli írta volna, aki próbálja embernek kiadni magát. Vagy valami mesterséges intelligencia.
4/4 Senior Séf válasza:
Ne könyvektől (főleg ne erotikus, vagy romantikus regényektől) várj segítséget. Rajtad az segít, ha csinálsz valamit. Eltervezed, véghez viszed. Vagy belebuksz. Ha sikerül, konstatálod magadban, hogy ebben jó vagy. Ha fiaskó ér, rájössz, hogy más téren kell keresned a boldogulás lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!