Az írásból,amit és ahogy irunk lejön, hogy milyen emberel beszélünk?
Sok mindenre lehet következtetni az írásképből.
Te például három helyesírási hibát is vétettél egy rövidke mondatban - ebből ugyan messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, de azért egyfajta igénytelenség már ennyiből is gyanítható...
"Szerintem pont kiderül a válaszokból, hogy a válaszadók sincsennek eleresztve intelligenciával."
Ezt kifejtenéd, kérlek? Tisztában vagy egyáltalán az "intelligencia" kifejezés jelentésével?
"Inkább a humánusabb oldalára gondoltam."
Elnézést kérek, de én nem tudom kitalálni, mire gondolsz.
"Csak jóindulatú véleményt szerettem volna kapni.."
Nem hiszem, hogy - talán egyetlen komment kivételével - rosszindulatúak lennének a válaszok. Biztos, hogy jól használod a "jóindulatú" kifejezést?
Amit írunk (téma, kifejezések...) abból igen, lehet következtetni, hogy milyen emberhez van szerencsénk.
Ahogy írunk (ha az írás képére utalsz pl. majdnem ákombákom) abból nem minden esetben van így.
Megindokolom: Ismerek püspököt, egyetemet végzett mérnököt, orvost, középiskolai tanárt, akik kiváló szakemberek, barátságosak, szerethetők, de az írásuk - förtelmes. Mindemellett lerí a szövegeikből, hogy nem a 16.életévükben hagyták abba a kötelező iskolalátogatást.
Ha nem erre gondoltál, akkor elnézést.
Köszönöm szépen 7/7-es.
Igen, erre gondoltam.
Elnézést a 7/8 nak szántam a megköszönést.
Igen, pontosan erre gondoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!