Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ártalmas ha nem...

Szerintetek ártalmas ha nem beszélgetek senkivel csak a párommal?

Figyelt kérdés
Külföldön élek, nem dolgozom, online tanulok, itt nincsenek barátaim, a magyarországi barátaimtól is eltávolodtam már mert nem tudok velűk találkozni. Így kb a párom az egyetlen akivel tudok beszélgetni. Néha hiányozna a társaság de amúgy elvagyok. Szerintetek ez hosszú távon ártalmas lehet? Arra gondolok hogy talán elvesztem a képességem hogy barátkozzak másokkal. Volt/Van valaki hasonló helyzetben?

2021. okt. 29. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. okt. 29. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha neked jó, akkor nem ártalmas. Miért nem csinálsz élő közvetítést? Pl. Twitchen?

Vagy csak hallgass másokat. Sokszor az is olyan, mint ha ott lennél...

2021. okt. 29. 23:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát jól elvagyok, de néha azért rám tör a magány.

Nem ismerem ezt az élő közvetitést de utána nézek, köszi a tippet.

2021. okt. 30. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bele fogsz bolondulni, ha nem lesz egy olyan személy, akiben megbízol, és elmondhatod neki azt, ami nyomaszt, vagy hogyha valami jó dolog történik veled. Ott a párod, oké, de hidd el, hogy hosszútávon ez is nyomasztó lesz. Nem tudhatod, hogy ráuntok-e egymásra, bosszantani fognak-e egyes dolgok vele kapcsolatban, de nem akarod megbántani.

Nekem volt egy barátnőm, mindent megtudtunk beszélni, viszont egy kis gond volt a személyiségével (bonyolult). Néha idegesített a viselkedése, de mivel nem tehetett róla, nem akartam megsérteni a véleményemmel. Attól függetlenül nagyon szerettük egymást. Amikor már nagyon nehéz volt nekem, más barátoknak öntöttem ki a lelkem, és kértem tőlük tanácsot. Annyira jól esett, hogy megszabadulhattam attól a tehertől, amit a legjobb barátnőmnek nem mondhattam el.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy a párod mellett jó, ha van egy legjobb barátod is. Ne adj' isten történik valami a pároddal, tönkremegy a kapcsolatotok, kihez fogsz fordulni. hogy lelkileg támogasson? Én csak tapasztalatból beszélek.

2021. okt. 31. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
A régi itthoni barátaidat is megkereshetnéd akár telefonon egy szóra, aztán tudnátok videobeszélgetni, sőt még találkozhattok is majd valamikor. Boltba csak mentek és sétálni vagy kimozdulni. Új barátokat is lehet találni.
2021. nov. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!