Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 10:36
A kérdező szavazást indított:
Elveszeted a jobb karod, cserébe kapsz 10 év boldog párkapcsolatot.
Nem vesztied el a jobb karod, de nem lessz párkapcsolatod soha.
19 szavazat
1/6 anonim válasza:
Szóval 10 évig kiveri nekem az asszony viszont 10 év múlva cölibátus vs én verem végig és a karom is megmarad?
2/6 anonim válasza:
A jobb kezem elvesztése után a bal kezem is tud adni nekem életfogytig tartó boldog párkapcsolatot :):)):))
4/6 anonim válasza:
Ha pedig letelik a 10 év (ami valljuk be, most már, hogy sokan 80-90-100 éves korukig is élnek, nem túl sok), akkor szakítunk és örök életemre egyedülálló, béna leszek?
Neeem, köszönöm szépen!
Ezerszer inkább a második lehetőség. Első az egészség. Elvonulnék békésen szerzetesnek, élnék, tanulnék, olvasnék, itt hagynám ezt a sokszor már beteg világot.
"Sokkal fontosabb, hogy életed értékes legyen, mint sikeres." Sayadaw U Pandita
Persze leginkább egyik lehetőség sem kell.
Leginkább sikeres és értékes életet élnék, párkapcsolattal és egészséggel.
6/6 anonim válasza:
A 2. lehetőség az amúgy is az én állapotomat jellemzi, úgyhogy nem változna semmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!