Mit csináljak ha függő lettem?
Figyelt kérdés
4 éve wowoztam,kurrva sokat játszottam de fél éve abba hagytam.Azt hittem jobb lessz de még mindig nagyon szar érzésem van ha rágondolok.Már nem mennék vissza de mindig nagyon húz és ugy igazából nem is változott semmi meg körülöttem attól hogy nem játszok,nem lett jobb.Szüleim most sem engednek ki sehova szóval csak bent ülök.Mit tegyek?2010. szept. 2. 14:15
1/6 anonim válasza:
gyere thefrostmourne wow szerora játszani aliba lehetöleg és ne rugot kezdj mer azokat utálom:D
3/6 A kérdező kommentje:
Nem más kockák tanácsát kértem szóval értelmeset plz:P
2010. szept. 2. 14:47
4/6 anonim válasza:
olyan nincs hogy nemengednek el
napközben meg ha dolgoznak kifigyeli hogy otthon vagy-e vagy nem?
5/6 A kérdező kommentje:
Hát csak addig iskolában van az ember tudod délután meg már ők nincsenek munkában...szóval nagyon is van.
2010. szept. 2. 15:13
6/6 anonim válasza:
Szerintem ülj le velük és beszéljétek meg hogy miért nem engednek el. Ha kicsit ráakarsz segíteni akkor mond nekik hogy ez nagyon kényelmetlen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!