Lehetséges, hogy Gyakorikérdések.hu függő lettem?
Figyelt kérdés
Órákat el tudok tölteni csak fórumozással, minden témában írogatok kérdéseket, válaszokat. Kezdek megijedni ettől.2011. márc. 27. 16:53
1/11 anonim válasza:
Az vagy. És akkor? Ezért mért kell megijedni? Én is sokat bírok olvasgatni. :)
3/11 anonim válasza:
Lehet, de csak akkor van belőle probléma, ha ellátogatsz a politikai rovatba.
4/11 anonim válasza:
Én is ezt vettem észre magamon, akár több órát is képes vagyok itt tölteni. Mindig jönnek új kérdések, új válaszok, annyi téma van, hogy nehezen tudom abbahagyni. Sajnos ez néha rámegy a tanulás, és a takarítás rovására, úgyhogy most ha már így eszembe jutott el is megyek és tanulok még egy kicsit :D
5/11 anonim válasza:
Ja, én is függő lettem. De ha nincs kihez szólnia az embernek nem olyan nagy bűn ez.
6/11 anonim válasza:
Menj a klubba asztali tenisz,rőmi,kártya stb.változtatni kellene.
7/11 anonim válasza:
Az vagy! Én is! Már 9 óra óta itt ülök. :)
8/11 anonim válasza:
Gyerekek hát menjetek egyet sportolni valamit.
9/11 anonim válasza:
Huhh! Megnyugtattatok, már én is azt hittem h vlmi bajom van. Szeretek én is itt "lógni" olyan sok ötletet kapok mindenről. Csak a humort azt keveselem. Olykor olyan bánatos orral írnak egyesek h már fárasztó.
10/11 anonim válasza:
ÉN vagyok függö :D
nincs 1. helyezésem,nem vagyok moderátor és nem szoktam lepontozni.Világ egyik legjobb és legnézettebb oldalát böngészem és rajtam kívül még több millióan értik hogy mire gondolok amikor azt mondom: Mici sapka. A felhasználónevem megelőzi a jelszavamat,és nem örülök ha a vendég userek összekeverik a GYIK et a Yahooval. Büszkén gondolok Satenre,a szabad szájúra; a kérdések moderátorára; M@x re és xDre.Szeretem a hírleveleket,a toplistát,a Privát e-mailt és bejelentkezve maradást.Itt reggelek a FAQ oldalak szívében.Vicces kérdésekben mi vagyunk a császárok és igen is nálunk élnek a világ legjobb moderátorai!Gyakorikérdések! Én így szeretlek!™ :D
(saját szöveg :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!