Szégyellem a testem?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és amúgy csinosnak mondanak, de mégis amikor le kell vetkőznöm mások előtt, akkor nagyon szégyellem a testemet. Hogyan tudnék ezen változtatni? Esetleg, ha direkt írok embereknek, hogy mondják el az őszinte véleményüket, akkor növekedhet az önbizalmam? :(

2021. okt. 13. 16:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
és akkor most 40 éves vagy vagy 16? :D
2021. okt. 13. 17:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek ne küldj itt képet, ne legyél ennyire naív, bárki hazudhatja magát lánynak. Hidd el egy lány nem fog tőled képet kérni hogy lássa az alakodat, mivel nem releváns. Én ugyan ezzel küzdök, de sajnos nem olyan könnyű ezen változtatni, random emberek véleménye sem hiszem hogy segítene. Ha gondolod beszélgethetünk róla, hogy pontosan mi a probléma, talán tudok valami használható tippet adni. 21L
2021. okt. 13. 17:10
 13/17 A kérdező kommentje:
de ennyi erővel te is lehetsz 40-es férfi :P
2021. okt. 13. 17:17
 14/17 anonim ***** válasza:
40 éves férfi vagyok. Pont erre akartam rávilágítani az első hozzászólásommal amit #12 írt. Eszedbe ne jusson képet küldeni magadról mert itt bárki kiadhatja magát bárkinek. Sőt az egész net tele van szexuális ragadozókkal akik naív kiscsajokat akarnak kihasználni. Ha nem voltak még negatív tapasztalataid akkor könnyű jóhiszeműnek lenned. De pontosan ez a jóhiszeműség fog elvezetni a negatív tapasztalatokhoz... Ne mások véleményétől várd azt hogy önbizalmad lesz. Ez belülről kell hogy fakadjon. És pláne ne a külsőségektől függjön ez mert akkor nagyon rossz úton jársz. #6 voltam.
2021. okt. 13. 17:21
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Jaa hogy csak lányoknak akarsz

Akkor így mi értelme?

2021. okt. 13. 17:28
 16/17 A kérdező kommentje:
minek mi értelme? :O
2021. okt. 13. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy valaki, akinek képet küldesz, kirakja a Facebookra, és megismernek, vagy egyszerűen csak ír valami rosszat poénból, pl. hogy ronda kövér vagy.
2021. okt. 13. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!