Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szóllnak be? Mit tehetek...

Miért szóllnak be? Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés

Iskolába menet egypár ember mindig leszól meg buzerál.Múltkor egy cigány is elém állt és csak úgy ellökött,aztán amikor szétvertem a képét rámhívták a haverjai a rendőrséget és engem vittek be.De amikor csajok szólnak be azokat nem verhetem meg,próbálom ignorálni őket de kicsit nehéz és bántó is amit csinálnak.Gyűlik bennem a düh és nem akarok vmi olyat tenni amit megbánnék.Mit tehetek?

16/F

2010. szept. 2. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
keress másik útvonalat.
2010. szept. 2. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Valami oka nyilván van a kötözködésnek. Lehet az öltözködésed, a stílusod, a személyiséged, esetleg valami rossz pletyka.

De a miértre itt ne várj választ, ezt neked kell tudnod, nem ismerünk.

Mit tehetsz? Másik útvonal, új szemlélet. Esetleg kérdezz rá h mi a bajuk veled.

2010. szept. 2. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
cigányokat versz , és ennek ellenére a csajok be mernek szólni neked?? hmm érdekes:)
2010. szept. 2. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
De miért szólnak be? ezt azért tudni kéne,hogy tanácsokat adjunk.
2010. szept. 2. 19:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát max az hogy ugy nézek ki meg ugy is öltözködök mint egy metalhead de ez miatt szerintem tuti nem kötnének belém,más feltünö dolog nincs rajtam.
2010. szept. 3. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs pedig azzal semmi baj.Jó arcok a metálosok.Amúgy ha csesztet valami gyökér akkor csipkézd ki az arcát.Lányokat meg ignoráld ha tudod,buta tyúkok.
2010. szept. 5. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!