Mit tegyek hogy ez változzon? Vagy majd jön magától?
Szia!
Persze, hogy az általános iskolai élményeid most szebbnek tűnnek és akkor még bárminek tudtál örülni, mert még kisebb voltál, egy gyerek. Most viszont, ahogy elkezdtél kamaszodni egyre több felelősség szakad a nyakadba észrevétlenül is és magad is komolyodsz. Igen, elmúlt a gondtalan gyermekkor, de attól még most is találhatnál örömteli dolgokat az életedben.
Ha folyton a múlton keseregsz akkor persze sosem fogod élvezni a jelenedet. Elevenítsd fel a kapcsolatodat a régi barátnőiddel, biztos most is vannak még közös témáitok, menjetek el együtt bulizni, moziba vgy amihez kedvetek van. Nem kell attól megijedni, hogy eltávolodtatok ez teljesen normális hiszen nem találkoztok naponta, mindegyikőtöknek vannak új ismerősei, barátai. De ettől még ugyanúgy a barátnőid maradnak. Hasonló progamokat a jelenlegi osztálytársaiddal is csinálhatsz :)
Esetleg kereshetnél magadnak egy új hobbit vagy sportot, hogy felrázd magad és új emberekkel ismerkedj, nem kötelező csak az osztálytársaiddal jóban lenni. Valamint levetkőzhetnéd az előítéleteidet "stréber vagy ribanc vagy mittomén", nekik is lehet adni egy esélyt, lehetnek ők is jófejek.
az első 4 sort mintha rólam írtad volna..
de igazából az egészet :D
nekem is elég unalmasan telnek a napjaim :/
nincs sok haverom se
legjobb barátnőm legalább mindig kitart mellettem és tudom hogy bízhatok benne. ez az ami vigasztal :)
azt hiszem a közös programok tényleg megoldhatnák a problémát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!