Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az iskolába mennyire vagy...

Az iskolába mennyire vagy népszerű?

Figyelt kérdés
vagy hogy érzed magad az osztályban iskolában
2010. aug. 31. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok az osztályban a legviccesebb, ezért én úgyérzem, hogy népszerű vagyok.
2010. aug. 31. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Á,nagyon nem.Minden gyerek utál még a felnőttek is...

40/F iskolaigazgató

2010. aug. 31. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Ééén... nem igazán vagyok népszerű. XD Van két barát, velük elvagyok, és kész. Más osztályból alig ismerek pár embert. De nekem ez így perpillanat tökéletes. Én inkább a minőségre hajtok. :D Nincs szükségem sok barátra, de akit annak nevezek, az már a legjobbak közé tartozik. És nálam csak legjobbak léteznek.
2010. szept. 1. 01:51
 14/15 anonim ***** válasza:
nem tartom magam népszerűnek, de elég sokan szeretnek az osztályból. szinte mindenkivel nagyon jó a viszonyom, a nagyképű fiúkat kivéve. nem igazán szeretek középpontban lenni, elég csendes vagyok, de mindenkivel el tudok beszélgetni, és ha olyanok közt vagyok, akiket bírok, akkor tudok harsány is lenni. :) a felsőbb évesek nem igazán ismernek, de ez egyáltalán nem zavar. 15L
2010. szept. 1. 14:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok olyan népszerű az osztályban. Van aki lenéz engem, pedig sosem bántottam őket.VAgy csak egyszerűen levegőnek néznek:) Volt, hogy nem is köszöntek nekem...

Amolyan csendes fajta vagyok. talán emiatt van ez így.

De már annyira nem is érdekel:) Jobb, hogy ilyen vagyok. Így legalább kilehet szűrni az igaz, normális barátokat.

Természetesen azt osztályban vannak még normálisak akikkel jóban vagyok és ők kedvelnek is. Vannak barátaim.

A többi osztályból viszont senkit sem ismerek.De ez nem is hiányzik annyira nekem nagyon is jó így :)

Amúgy sem vágytam sose arra, hogy népszerű legyek. Nem az én világom:D Én jobban szeretek egyedül lenni, a saját kis gondolataimmal.

18,L

2010. szept. 1. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!