Ugyerzem 2 fele szemelyiseg harcol bennem. Mas is van igy?
Tudom h mi lenne a helyes, "normalis" es h kellene elni. Van rendes allasom, barataim, sportolok is rendszeresen, nagy reszt "normalisan" oltozok es probalom ravenni magam h haladjak elore az eletben, de azthiszem h ezeket csak az elvarasok miatt meg hat nem akarok egy suttyo senki lenni azert... Ezek melett eleg lazado tipus vagyok. Pialok, drogozok, koncertre jarok, sokat kimaradok nem erdekel semmilyem szabaly meg torveny. Legszivesebben rockerekkel, rasztakkal, punkokkal logok. Probalom ezt visszafogni de kulonbdozo eletszakaszokba valtakozik h mi az erosebb epp. Sok csalodas ert.. kb mindenkim meghalt es sok hosszu kapcsolatom ert veget szrul.. utoljara is a "jokislanyt" valasztottam a "rossz" helyett mert az a logikus es epito. Megadtam mindent neki, boldogsag volt, tenyleg megszerettem majd kirakott o se tudja miert.. Most igy elegem lett.. azota kb csak zullok. Dolgozni bejarok ott elnezik ezt de azon kivul buli, pia, fu, ossze vissza csajok (pedig en mindig csak 1 igazira vagytam). Kb nemis tudom mar h ki vagyok es minek engedjek. Gondolom nem kene magamra eroszakolni azt ami tarsadalmilag elvart, de nem teljesedek ki benne. Meg ugyerzem meg se eri jonak lenni.. beleuntam.. akkor mindig en serulok
28f
Vegyél erőt a negatív érzéseiden és csak a pozitívokkal foglalkozz.
Az olyan életvitellel, ahogyan most élsz csak azt éred el, hogy egyre lejjebb süllyedsz a lejtőn, ahol nincs megállás. Tönkre teszed a jellemed, az egészséged a hírneved.
Költözz máshová, ahol nem ismernek a lányok és találj közülük valakit. Nem minden lány olyan, aki csak kihasznál. Sokan keseregnek közölük, hogy nem találnak maguknak egy rendes fiút. Ilyenekkel ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!