Milyen elvek szerint éled az életed?
Az én elveim a következők:
1. Élni és élni hagyni. Nem szabad rátelepedni a másik félre.
2. Nem ártok másoknak, nem teszek olyasmit másokkal, amit én magam sem szeretnék megtapasztalni.
3. Őszintén beszélek, de figyelembe veszem azt, hogy a másik ember is érző lény, törekszem a tapintatra.
4. Nem avatkozom mások életébe, nem ítélkezem. Minden éremnek két oldala van, meg kell hallgatni a másik ember álláspontját is.
5. Igyekszem élvezni az életet, nem kuporgatok ész nélkül, de nem is élek a mának, gondolok a jövőre.
6. Igyekszem nem a múlton rágódni, bár vannak dolgok, amik fájnak, de azon vagyok, hogy a jövőbe tekintsek.
Nálam egyetlen dolog van a középpontban leginkább: mindig gondolni kell a holnapi napra.
Ezért is nem értem, mikor kiírtam egy kérdést arról, hogy kinek milyen jövőképe van (iskolai tanulmányok,) SEMMI VÁLASZ nem érkezett!
Érthetetlen, hogy ennyire ne érdekeljen senkit a mindennapi megélhetés!
Ezenkívül a kölcsönös tisztelet, megbecsülés, kompromisszumkészség, türelem, megértés, belátás, stb.
Köszönöm! :) Ment a zöld kéz mindkettőtöknek!
Egyébként én sem tudom megérteni azt, hogy sok embernek nincs perspektívája.
Sajnos valóban így van, pedig erre is figyelni kellene.
Ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!