16 éves középiskolás fiú vagyok. Amióta 2 éve megcsalt a barátnőm, nagyon magányos vagyok. Amikor a barátaimmal vagyok, sose fog el a depresszió, és nincs rossz kedvem. De amikor magam, akkor igen?
Azóta nem is próbálkoztam csajozni. Amikor egyedül vagyok, öngyilkosság jár a fejemben, stb, de ha társaságba vagyok, nincs ilyen gond.
Mi lenne a megoldás? Igen tudom, ott van felül a válasz. Társaság
De egyszerűen az sem megy, van amikor egyszerűen félek társaságba menni, vagy félek, hogy majd lenéznek az emberek, kinevetnek, vagy stb..
Lehet egy barátnő kéne nekem, és nem lenne ilyen gondom, de abba is félek már belemenni, az exem aki megcsalt elbaszta a bizalmam
Keress valami hobbit, ami leköt. Sportolj valamit, vagy járj el kondizni, esetleg tanulj valamilyen harcművészetet, fess, rajzolj, írj, tanulj meg hangszeren játszani. Bármi, amihez kedved van. Rengeteg mód van rá, hogy hasznosan töltsd el az időd és lekösd magad.
Ahogy látom nincs más bajod, mint szerelmi bánat. Fogd fel lazábban a dolgot. Fiatal vagy még, nem most kell megtalálnod az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!