Most mit tegyek?
Hát akkor be kell fejezni az önsajnálatot és a sírdogálást, vagyunk pár ezren ebben a cipőben. Az már egy jó dolog, hogy felismered, hogy csakis te tehetsz arról, hogy leromlottak a jegyeid.
Csinálj magadnak napirendet, és próbáld tartani.
Pl reggel 8ra ott vagy frissen a gép előtt az órákon, delutan 1-2 óra a barátaidé (ők is ebben a cipőben járnak) , aztan megcsinálod a beadandókat, este 6tol a családoddal töltöd az időt, segitesz, ha kell stb..
Más keresztjét pedig ne vedd a válladra, hidd el, mindenki tudja vinni a sajátját.
Köszönöm az egyes válaszolónak!!
Kettes.. Most ezt jól esett ide kiírni? Komolyan? Hát nagyon szépen köszönöm.. sokat értél el vele. :(
Nem bántásból írom, de ahogy elolvastam, ez egyik sem igazán komoly probléma, te teszed magadnak azzá. Próbáld meg máshogy látni a dolgokat. Ahogy az első írta, a napirend sokat segít, ha folyamatosan otthon kell lenned. Csinálj más dolgokat is otthon, végezz valami otthoni munkát, nagyon sokat segít meglátod! A munka, legyen az házimunka akár, éltet, és értelmet ad a létezésnek. Sportolhatsz is, mozoghatasz is, ami nagyon növeli a kitartásodat, mentálisan is fejleszti az embert. Az önostorozást pedig azonnal fejezd be, bocsáss meg magadnak, hisz sokan vannak így ahogyan te, de ez nem segít rajtad, csak egyre lejjebb visz!
Gondold végig mennyi mindenben nem szenvedsz hiányt. Egy afrikai kisgyermek épp az éhenhalás ellen küzd, te meg itt rinyálsz jódolgodban, én annak idején örültem volna, ha otthonról tanulhatok. Bocs a nyers fogalmazásért, az a megfigyelésem, hogy néha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!