Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbiám van (nem...

Szociális fóbiám van (nem hivatalosan diagnosztizált), de anyámmal nem beszélhetek errol, nit tegyek?

Figyelt kérdés

Félek emberek közé menni, feltűnőbben öltözködni, konkrétan nem merek rendelni pl a mekibe. Ha megyek az utcán ugy érzem engem néznek, rajtam nevetnek. Nem nagyon beszélgetek, csak a nagyon közeli barátaimmal, nem merek, tudok új kapcsolatokat kialakítani.

Ha anyukámnak, akármelyiket csak megemlitem, lebasz, és csak vita lesz belőle, ezért nem tudtam elmenni szakemberhez, mert nem engedi. Mit csináljak, lassan már utcára se tudok kimenni.

2019. aug. 18. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell anyuka engedélye, ha segítségre van szükséged, nyugodtan elmehetsz orvoshoz egyedül is.
2019. aug. 18. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem enged el.. Probaltam már
2019. aug. 18. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen szülő az ilyen? Próbálj valahogy eljutni az orvoshoz
2019. aug. 18. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
A házból azért csak kimehetsz néha... Úgy próbáltad már, hogy nem szólsz róla előre? Az egészséged előbbre való, mint egy értelmetlen tiltás.
2019. aug. 18. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem igaz a kérdés.
2019. aug. 19. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!