Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Nagyon félek a...

Mit csináljak? Nagyon félek a közeledő 4.hullámtól?

Figyelt kérdés
Nem megyek el itthonról sehova, nem találkozok a barátaimmal emiatt a delta variáns miatt, be vagyok oltva, de azt olvastam ez ellen már nem jó. Magányos vagyok és félek a vírustól, mi a megoldás?

2021. szept. 1. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"be vagyok oltva, de azt olvastam ez ellen már nem jó."

Akkor kicsit menj mélyebbre magadba,és kevesebbet olvasgass! Van azért egy undorító oldala a médiának,amikor naponta tolják az emberek arcába a félelemkeltő cikkeket,amik nem is feltétlen igazak.Nekem már meg kellett volna halnom,túlsúllyal és magas vérnyomással amikor elkaptam a covidot.És akkor még be sem voltam oltva.Enyhe tünetekkel átvészeltem az egészet,mégcsak lázam sem volt.

Lényeg,hogy ne parázd túl,tartsd be az alap óvintézkedéseket,és immunrendszer erősítés sok nyers zöldség,gyümölcs,mozgás,pihenés!

2021. szept. 7. 07:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Így van ahogy a 11-es írja!Ne nézz híradót és hidd el nekem hogy nyugodtabb leszel.Ne olvass állandóan a covidról,hanyagold a témát.

A média veszélyesebb ezerszer mint a vírus

2021. szept. 8. 07:22
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

8. Na már megint... Szerinted, aki arra osztja be az idejét, amire akarja, nem dolgozik? Amúgy sem ebben kért tanácsot, úgyhogy álljál le.

Kérdező, menj ki az utcára, menj a parkba, sétálj, ha jó idő van. Komolyan mondom. Egy életed van, használd ki. Nem töltheted rettegéssel, mert egy nap úgy is meg fogsz halni. Ez elkerülhetetlen.

2021. szept. 29. 05:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsold ki a tv-t a facebook-ot se nézd se narancsos barát hírcsatornákat :)

Inkább nézzél filmeket vagy hallgass zenét vagy foglalkozz a kis kedvenceddel vagy menj ki a szabadba:)

És végül vegyél egy szörfdeszkát ;)

2021. okt. 5. 14:45
 15/16 manly ***** válasza:
TV, rádiót kerüld.Pihenj, hallgatni zenét.
2021. nov. 23. 17:36
 16/16 manly ***** válasza:
100%
Már a 6. jön.
2022. nov. 11. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!