Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha így érzek?

Mit tegyek ha így érzek?

Figyelt kérdés

Nagyon ki fogtok nevetni, de csúnyának érzem magam. Pedig vannak, akik helyesnek tartanak (lány vagyok), de én mégsem érzem magam szépnek, főleg nem a kifejezetten gyönyörű nőkhöz képest nem érzem magam annak.

Az a helyzet, hogy sajnos ez a kapcsolatomon is meglátszik, mert bár a páromnak erről egy szót se szólok, de belül magamban néha nem értem, hogy miért van velem a párom ha nem vagyok elég szép.

Ha megdicsér vagy mondja, hogy szép vagyok, az se sokat ér. Főleg ha meglátok egy szerintem tökéletesen szép nőt. Akkor mindig az jut eszembe, hogy egy olyannak tuti jobban örülne.

Sajnálnék szakítani emiatt, de ez is eléggé elkeserítő.

Pedig nincsenek hatalmas szépséghibáim, de vannak dolgok az arcomon, amikkel nem vagyok elégedett.

2021. aug. 31. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem olvasd el a híreket, nézd meg, mi történik Kabulban pl. és próbáld összehasonlítani azzal ezt a magadnak gyártott problémát.
2021. aug. 31. 23:47
 2/4 anonim válasza:
78%
Beszélj erről a pároddal, a kommunikáció egy kapcsolat alapja.
2021. szept. 1. 00:59
 3/4 kargor válasza:

Fogadd el magadat...

Ezek szerint a párod sem azért van veled, mert te vagy a legszebb, hanem mert kedvel téged.

2021. szept. 1. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A hiba benned van, már annyira rögeszmédé vált ez a kép hogy nem tudsz szabadulni tőle. Hiába nem zavarja a párod, hiába állítja az ellenkezőjét a fejedben ez a rögeszme rögzült. Ezt látod és szinte igazolni akarod.

Az én párom is ilyen. Tény hogy van egy kis hasa, de sose zavart. Sose mondtam neki, de ő folyton azzal jön milyen ronda, nem érzi jól magát, stb. Tudom hogy hiába teszek és mondok bármit, ő akkor is ezt érzi és elő-elő jön ezzel. Amíg az ember ezt fejbe nem tudja átrendezni mindig ezt fgoja érezni. Mindenkivel! Egy idő után pedig kóros lesz, hisz mindenkire rávetíted ezt a gondolatod, anélkül hogy bárki bármit mond ezt fogod róla feltételezni.

2021. szept. 2. 07:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!