Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Nincsenek tartalmas kapcsolataim. Mindenkivel csak felszínesen tudok beszélgetni, akik legközelebb állnak hozzam, velük is van, hogyha nem keresnének, akkor napokig nem beszélnénk, mert nekem nem jut eszembe, hogy megkérdezzem mi van velük (kivéve, ha épp nagyon unatkozom mondjuk, illetve azért akkor is keresem őket, ha tudom, hogy vmi fontos dolog történt velük). De tisztában vagyok vele, hogy bár szeretem őket (mondjuk kevés ilyen közelálló ember van), nem igazán tudom kimutatni és sokszor még ők is önzőnek tartanak, mert csak akkor vagyok ott nekik, ha kedvem van. Nem szeretnék ilyen ember lenni, de el lehet erről a szintről oda jutni, hogy magamtól is többet foglalkozzak másokkal vagy ez csak úgy lehetséges, hogy kb. Emlékeztetot kell írnom, hogy ma írj rá erre meg erre…2021. aug. 25. 22:57
1/3 anonim válasza:
Akarat és elhatározás kérdése a részedről.
Amit magadról írtál, én ilyeneket magának valónak, besavanyodott embereknek nézek. Nem nézem le őket, mert nekem nem ártanak, csak nehéz velük értekezni, nehezen barátkoznak, úgy érzem, hogy elhanyagol engem.
Jól gondolod: vezess egy listát, kinek mikor van a név- vagy születésnapja.
Azt pedig, hogy eszedbe jussanak, hogy hébe-hóba Te hívjad fel őket és ne mindig csak ők hívjanak, az csupán akarat kérdése.
2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem érzem magam besavanyodottnak, mindig minden programban benne vagyok, nem szoktam folyton pesszimista se lenni. Csak sajnos mindig magamat helyezem előtérbe, de akkor megpróbálom ezt tudatosan helyrehozni, aztán talán egy idő megy majd magától is 😃 köszönöm a válaszod! :)
2021. aug. 26. 09:33
3/3 anonim válasza:
Úgy veszem észre, hogy rátértél a helyes útra. Győzzed meg magad arról, hogy helyes az, amire eltökélted magad.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!