Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most melyik vagyok én? Ez az...

Most melyik vagyok én? Ez az "önmagam"?

Figyelt kérdés
Én olyan embernek tartom magam, aki minden helyzethez tud alkalmazkodni, mindig. Viszont ebből adódóan ha mindig változok, akkor van-e önmagam? Tehát amikor "önmagamat" tudom adni, mert valakiben megbízok, akkor attól még elfogadható önmagamnak ez a változékonyság? Más hogyan látná ezt a dolgot kívülről?
2010. aug. 29. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor leszel önmagad, ha leszarod ezt a kérdést, és éled életed enélkül az információ nélkül
2010. aug. 29. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Alkalmazkodás nélkül nem tudnánk életben maradni.Egész nap alkalmazkodsz,kivéve mikor egyedül vagy.Csak egyedül lehetsz önmagad.Ha csak egyetlen ember feltűnik a látómeződben,bekapcsol benned az alkalmazkodás.Minden nap elveszíted magad,ezt alvásnak hívják.Nem maradhatsz önmagad,mert akkor megrekednél a mostani fejlettségi szinteden.Minden változik benned és körülötted,még ha akarnál sem maradhatnál önmagad.

Változol,formálódsz,felveszel,eldobsz,hagyd hadd sodorjon az ár,ahogy végig korcsolyázol a színtelen élet vékony jegén.

2010. aug. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!