Most melyik vagyok én? Ez az "önmagam"?
Figyelt kérdés
Én olyan embernek tartom magam, aki minden helyzethez tud alkalmazkodni, mindig. Viszont ebből adódóan ha mindig változok, akkor van-e önmagam? Tehát amikor "önmagamat" tudom adni, mert valakiben megbízok, akkor attól még elfogadható önmagamnak ez a változékonyság? Más hogyan látná ezt a dolgot kívülről?2010. aug. 29. 14:50
1/2 anonim válasza:
Akkor leszel önmagad, ha leszarod ezt a kérdést, és éled életed enélkül az információ nélkül
2/2 anonim válasza:
Alkalmazkodás nélkül nem tudnánk életben maradni.Egész nap alkalmazkodsz,kivéve mikor egyedül vagy.Csak egyedül lehetsz önmagad.Ha csak egyetlen ember feltűnik a látómeződben,bekapcsol benned az alkalmazkodás.Minden nap elveszíted magad,ezt alvásnak hívják.Nem maradhatsz önmagad,mert akkor megrekednél a mostani fejlettségi szinteden.Minden változik benned és körülötted,még ha akarnál sem maradhatnál önmagad.
Változol,formálódsz,felveszel,eldobsz,hagyd hadd sodorjon az ár,ahogy végig korcsolyázol a színtelen élet vékony jegén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!