Hogy változhatnék meg?
Figyelt kérdés
Nem tudok feloldódni idegenek között a beszédem miatt.(dadogok). Ezáltal a helyzet hiába adott, pl iskolában meg sem szólalok, csak azon kattog az agyam, hogy ne kelljen beszélnem, nehogy hozzámszóljanak, nehogy leszégyenüljek magam előtt. Már nagyon hiányát érzem barátoknak, de mint írtam, egy ördögi körben vagyok. Régi ismerősökkel és családtagokkal simán tudok beszélgetni órákat. Hogy tudnék változtatni a helyzeten? Már 2 éve ez van, és nagyon rossz
Be vagyok zárkózva úgy érzem meg önbizalmam sinvs
16/f
2021. aug. 11. 17:16
1/8 A kérdező kommentje:
Ja meg úgy érzem hogy nincs jogom beszélni és barátkozni
2021. aug. 11. 17:17
2/8 anonim válasza:
Ennek valamilyen oka van,ha magadtól nem tudsz változtatni rajta akkor keress fel egy pszichológust mert nem élhetsz négy fal között, az ő segítségével sikerülni fog legyőzni ezt
3/8 A kérdező kommentje:
Menjek pszichológushoz? A szüleim kifizetik, csak nem tudom, megérné e
2021. aug. 11. 20:21
4/8 anonim válasza:
Próbálj meg magadtól megváltozni, de az nehezen fog menni. Beszèlgetned kell valakivel, akivel fel tudsz oldódni. Igen szükséged van egy pszichológusra, mindekèpp.
Nem lehet így élni, meg kell változnod.
5/8 anonim válasza:
Mindenképp megéri mert így nem élhetsz
7/8 anonim válasza:
Na, ez tényleg az az eset, ahol lehet értelme pszichológus, de oda ne szorongva menj.
8/8 anonim válasza:
Nekem hasonló problémám volt Brian Tracy Főnix szeminárium Youtube-on sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!