Hogy lehet valaki olyan sok mindent letesz az asztalra?
P.l Frei Tamás 55 éves de szerintem amit idáig is letett az asztalra az ember feletti. Járt vagy 3-4 egyetemre, vagy 4-5 nyelven beszél, mindig csinál valamit, párhuzamosan egyszerre több dolgot is meg ha belekezd valami újba az is sikeres projekt lesz. Simán letett annyit az asztalra mint 5 másik ember. A világot tekintve sok ilyen ember van, de azért valljuk be nem az ilyen életutak a megszokottak, sőt. Most néztem vele egy interjút, ezért Őt emeltem most ki.
Én őszintén a negyedét nem tudnám elérni ennek.. itt vagyok 22 évesen, 0 Ft van a zsebemben, 1 középfokú nyelvvizsgám van de nem merek/tudok beszélni amúgy, van 2 okj-s résszakképesítésem, ebben valószínűleg sosem fogok dolgozni, illetve van egy okj-s szakmám ami kb semmire nem jó, annyi hogy tudok vele vállalkozni plusz az egyetemből van hátra még 3 évem. Mondjuk azt legalább szeretem, de rengetegen tanulják ugyan ezt a szakot és ha lesz is munkám, a 736362882. Leszek a munkaerőpiacon. Nem túl fényes kilátások. Semmiben nem vagyok tehetséges vagy jó. Azt érzem nem jutok egyről a kettőre, nem kapok meg egy diákmunkát sem lassan egy éve. Most alapból kicsit borúlátó vagyok, meg kicsit önbizalomhiányos de akkoris ez egy középszerű vagy még annak se mondható karrier/életpálya.
Egy nyelvet nem tudok megtanulni normálisan, mondjuk tárgyalóképes szintig.. próbáltam könyvből, tanárral, zenékkel, filmekkel de semmi. Azt a nyamvadt nyelvvizsgát tudtam megcsinálni csak de az nem túl sok.
Szóval, mások hogy tudnak elolvasni 300 könyvet, (mert nekem erre sincs időm, de nem tudom hogy..) beutazni a világot, külföldön tanulni, beszélni 1-2 vagy akár több nyelvet, több diplomát szerezni, vállalkozni, sikeresnek lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!