Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt olyan személy aki...

Van itt olyan személy aki elmondhatja magáról, hogy megjárta a poklok-poklát, de az élete, mára már rendbe jött?

Figyelt kérdés
Talpra állt, úgy érzi, hogy sikeres, boldog? Kíváncsian várom a történeteket és akár a tanácsotokat is, hogy-hogy álljak talpra. Hogy találjak magamra? Hogy érjem magam utol anyagilag. Akár privátba is írhattok és kérlek írjatok kort is! Nagyon várom.
2010. aug. 28. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

LOL én pontosan ugyanígy vagyok vele:

"Imádom a magassarkú cípőket, de pár éve nem igazán hordom, mert fáj a lábam benne. Volt egy műtétem és azóta. Annyira szeretnék benne menni és mindig eldöntöm, hogy másnap abba megyek dolgozni. De reggel felkelek és ugy vagyok vele, hogy sokkal kényelmesebb a lapos kis cípőm. Később megbánom, mert a másikba meg sokkal nőisebb vagyok. Amúgy nem olyan nagyon magassarkú cípőkre kell gondolni. Tudom ezek butaságoknak hangoznak, de mégis néha annyira idegesít, hogy nem tudom megtalálni az arany közép utat :) "

2010. aug. 28. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak olyan egyszerű lépéseket tervezz meg amit csak nagyon váratlan dolog szakíthat meg, pl. mittudomén teherbe esel és babaruhát kell venned az valószínű plusz kiadás lenne és hát ez van kategória (tudom,szánalmas példa :D ), úgy gondoltam, hogy mondjuk kaja egy hónapra 30 000 ft, a rezsi összegén is próbálhatsz spórolni,de azt csak úgy írd fel, hogy mittudomén többet pisilsz sötétbe, vagy beállítod a TV-t kikapcsolásra, mindig leoltod a villanyt :D Nem megy éjjel a számítógép, csak ilyesmit :) Ezeket be tudod tartani és ha sikerül, jöhet a barackos kekszes boci :)
2010. aug. 28. 18:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Csak is apró lépesben szabad haladni. Pedig olyan jó lenne mindent jó gyorsan elintézni :)

De a valóság az hogy az élet nem ilyen egyszerű számomra. Kemény kellett küzdeni mindenért, ezért tudom, hogy semmi se fog az ölembe hullni, de ha apránként megvalósítom, akkor boldog leszek. Minden apró sikernél.

Kezdem a munkánál, folytatom az lakáshoz szükséges apróságoknál, és nem felejtkezem el a páromról se :)

2010. aug. 28. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:

gondolatban megjártam a poklok poklát , igaz csak 3 órán át tartott , de egy örökkévalóságnak tűnt , tér és idő kifordult magábol , én pedig csak tehetetlenűl feküdtem egy fotelban .

aztán hozzászoktam

most már ami először a poklok poklának tünt , az ma már gyakran a menyországot jelenti

2010. aug. 28. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Most járom a poklot, de úgy néz ki ez marad az otthonom, hullik a család az elmúlt 2-2.5 évben 12 családtagom halt meg, abból 3an 30-46 között voltak,keresztapám felesége egyik reggel csak összeesett a konyhában előtte lévő nap tök jól volt vidám stb mintha semmi nem lenne, orvosok azt mondják egyszerűen elvérzett a szíve... , minden temetésen kínt voltam, egyiken se sírtam, család többi tagja szid engem, hogy mit csinálok a temetésen semmi részvét semmi könny , még magamtól is félek, szerettem azokat az életeket, de semmi, már már az jár a fejemben, hogy nincs lelkem ami fájjon vagy hogy tényleg ez e a pokol amit túlságos elfogadtam,nem tudom tisztára fura az élet...
2010. aug. 30. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!