Csajok nálatok ez mit jelent? (lent)
Figyelt kérdés
na pl tegnap mentem az utcán és egy csajjal szembe mentem és nézet folyamatosan az azt jelenti hogy tetszem neki ??:D2010. aug. 28. 17:08
1/11 anonim válasza:
hát én azt szoktam "bámulni" aki bejön nekem de lehet hogy csak volt valami az arcodon:DD
2/11 anonim válasza:
Hát ha mosolygott is, akk tetszettél neki, de lehet, hogy tényleg volt valami vicces rajtad :D
3/11 anonim válasza:
Az, hogy tetszettél neki
Vagy...
Igazából neked kell eldönteni te voltál ott:D
Mit láttál a szemében? Csillogott vagy valami?:D
Mert ha igen akkor tutira tetszettél neki.
4/11 A kérdező kommentje:
hát közbe beszélt a barátnőjével és úgy nézett séta közbe :D
2010. aug. 28. 17:25
5/11 anonim válasza:
Nem feltétlen. Én például elég sok embernek a szemébe nézek és mosolygok. Jó érzés mikor visszamosolyognak.:)
6/11 anonim válasza:
szerintem igen...
vagy azt nézte,h röhelyes vagy XD
ha az voltál...
7/11 anonim válasza:
barátnőm mindenkinek megbámulja a szemét, lehet ő is a szemedet nézte
nehéz ügy, voltál már így máskor is?
8/11 anonim válasza:
én általában nem nézek az emberekre amikor elmegyek mellettük. de messziről megfigyelem őket, és ha tetszik egy pasi, akkor egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne nézzem :D szóval, ha belőlem indulunk ki, akkor tetszettél a lánynak :D
16/l
9/11 anonim válasza:
lehet hogy tetszettál neki:D
én pl minden jó srácot lestírölök az utcán XD
de van olyan amikor csak ambul az emberr, szóval nem lehet tudni.
kérdezd meg tőle XD
10/11 anonim válasza:
Lehet azt nézte, hogy mit nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!