Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen jó lenne megtudni azt,...

Milyen jó lenne megtudni azt, mikor?

Figyelt kérdés
...mikor elégedetten nézel bele a tükörbe és boldog vagy attól amit látsz =( és mikor nem nézed mindig a hibáidat ,nem hasonlítgatod magad másokhoz...Amikor van egy egészséges ÖNBIZALMAD!
2010. aug. 28. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
tényleg jó lenne
2010. aug. 28. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak el kell menni politikusnak.
2010. aug. 28. 14:24
 3/7 A kérdező kommentje:

hát...=D

de tényleg, márcsak álmaimban létezik,hogy valaha is elégedett legyek magammal=/

2010. aug. 28. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok:S mindig van valami,amit megakarok változtatni.
2010. aug. 28. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

tegnap óta elégedett vagyok magammal . rájöttem, hogy a szépség relatív , az emberi arc pedig csak véletlenszerü kombinációk folytán lesz olyan amilyen lesz .

akinek nem tetszik a fejem ne nézzen rám , ennyi

de én többet nem fogok emiatt görcsölni

inkább csak egyszerüen lesz@rom XD

2010. aug. 28. 20:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Jól mondod Utolsó=)

Legalább Te már rájöttél erre és nem érdekel téged ez a téma, én is remélem ráfogok majd erre jönni 1x =D=/

2010. aug. 28. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, nem kell ezen sokat filózni.

Bevallom één nagyon önkritikus ember vagyok és mindig többnek látom a többieket magamnál, de apu mindig azt mondja, hogy ez igy nincs rendjén.

Emberek vagyunk, mindenkinek vannak hibái és jó tulajdonságai. Egyszer élünk és a világ tökéletlen de ez igy van jól.

Sokszor, ha belenézek a tükörbe, csak egy lányt látok, egy egyszerű lányt, aki teljesen szürke a hétköznapokban.

De ha jobban megnézem, akkor magamat látom. Látom, hogy ugyan van egy csomó hülye dolgom és baromságom, de ez nem is lyan nagy baj, mert a barátaim ezért szeretnek. És azok a baomságok nem is olyan nagy dolgok, mert azthiszem, hogy se nem vagyok mérhetetlenül bunkó és rosszindulatu sem. Persze, ezek a gondolatok ritkán jutnak az ember eszébe, ami nagy kár. De ez nálllam is igy van.

Viszont az biztos, hogy pusztán a gondolat, hogy " érek én is annyit mint ti!", már rengetek önbizalmat ad.

2010. aug. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!