Honnan lehet megtudni, hogy valaki buta-e vagy sem?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 20:04
1/8 bánomisén válasza:
Kezdj el beszélgetni vele, szerintem két mondat után kiderül :-)
3/8 A kérdező kommentje:
én tudom, hogy buta vagyok.
2011. nov. 19. 20:26
4/8 anonim válasza:
te nem vagy buta.
és sztem te is érzed, ha valaki az.
de az, hogy valaki buta-e vagy sem, sztem kicsit összetettebb dolog, minthogy így el lehessen mondani..
én például tök jó matekos vagyok, de ettől még hülye vagyok mint a szar.
és szerintem, az intelligencia fontosabb, mint a matek.
de ő például buta: http://www.youtube.com/watch?v=P3tlxCvAaF0
5/8 zeronibble válasza:
Megkérdezed, hogy milyen jével is írják, hogy "muszáj"? Sajnos egész sokan rávágják, hogy elipszilon.
6/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy hülye okoskodik :-)
7/8 anonim válasza:
Én nem tudom nevezni butának azon embereket akiket annak lehetne nevezni.Az , hogy valaki nem annyira tud számolni vagy olvasni attól még más szinten jobb is lehet nálunk .
De az szokták mondani , aki nem tud számolni vagy olvasni az buta , de ahogy irtam atól mág valamiben lehet tehetséges !
8/8 anonim válasza:
Azok a kifejezések, amelyekkel másokat jellemzünk, keveset mondanak róluk, de nagyon sokat mondanak rólunk. (C. Houghton)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!