Az mennyire gáz ha 17 évesen napi 2-3x abrandozom luxuseletrol? 17f
Figyelt kérdés
Gyakran előfordul hogy fantazialok pl: hires emberekkel logok meno bulikban ,sportautokat vezetek, meg ilyesmi meno dolgokrol, de olyan jol esik, hogy egy pillanatra igy belekepzelem magam. Az egeszrol az internet tehet , nem kovetek ilyen tipusu tartalmakat megis tolja a kepembe. Lehet ez rossz hatassal ram? Ti is szoktatok igy elmerengni dolgokon?2021. júl. 15. 22:46
1/7 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok, és rengetegszer álmodozok ilyenről, viszont én törekszem is arra, hogy ezt elérjem. Noha nem azt, hogy híres emberekkel lógjak menő helyeket, hanem hogy jó életkörülmények között éljek, legyen egy szép házam, jó autóim stb. Ezért elsősorban nem is az iskolában tanultakra koncentrálok, mert ott csak alkalmazottakat nevelnek ki, azok meg soha nem fognak így élni.
3/7 anonim válasza:
Évekig csináltam ugyan ezt míg fiatalabb voltam, de szerencsére sikerült kinőnöm belőle. Hosszútávon nagyon egészségtelen dolog. Szokj le róla ez a legjobb tanács amit mondani tudok.
4/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Vannak álmaid, ami teljesen normális. Mindenkinek vannak életcéljai meg ilyenek.. Nekem elég furcsa méghozzá, hogy nagyon hosszú hajat szeretnék de úgy legalább 2 métereset és én is beképzelem hogy akkora hajam van meg álmodozok róla..
5/7 anonim válasza:
@ 12:05
Az álmodozás nagyon könnyen elvonja az időt és az energiát a tényleges cselekvésről. Ami hosszú távon a mély depresszióhoz vezet majd, hogy állandóan megy az álmodozás, de eredmény semmi.
6/7 anonim válasza:
17 évesen miért nem teszel érte, hogy valóra váljon?
tanulás, külföldi katonai szolgálat vagy meló, gazdag nők, ...
Hajrá!
7/7 anonim válasza:
5-dik
Már bocsánat de nem érdekel
Tudom, hogy jó indulatból írtad, de ez nem fogja el venni a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!