Miért írják néhány helyen azt, hogy könnyekig meghatódott? Lehet nem könnyekig is meghatódni? Vagy nem mindenki sír amikor meghatódik?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan nem tudnak sírni mások előtt, de ha egyedül hatódik meg valaki akkor biztos elsírja magát?2021. júl. 15. 14:47
1/10 anonim válasza:
Én még soha életemben nem sírtam a meghatódottságtól!
2/10 anonim válasza:
Könnyek nélkül is meg lehet hatódni.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor ilyenkor honnan lehet tudni, hogy meghatódtál?
2021. júl. 15. 15:14
4/10 anonim válasza:
Megfordítom: a sírás a meghatódás jele?
5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem feltétlenül,de akkor honnan lehet tudni?
2021. júl. 15. 15:24
6/10 anonim válasza:
Még soha nem érintett meg semmi feléd irányuló figyelem, kedvesség?
7/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy megérintett? Mert jól esett, de szerintem a meghatottság egy erősebb érzés. Én nem mondanám minden ilyenre, hogy meghatódtam,mert azon kívül, hogy jól esett nem éreztem semmi különöset.
2021. júl. 15. 15:30
8/10 anonim válasza:
Jó, tehát nem hatódtál meg. Akkor nem lehet elmagyarázni, milyen. Érzelmeinknek nem feltétlenül van látható jele.
9/10 anonim válasza:
Még lehet hatódni könny nélkül is persze, de volt már olyan hogy annyira erősen meghatódtam hogy a könny is kicsordult a szememből
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!😊
2021. júl. 15. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!