Hogyan fejezzem be a billegést?
Figyelt kérdés
Van amikor már a körülöttem lévő emberek szólnak érte és hálás vagyok. Van oka, hogy ezt csinálom, persze nem tudatosan, viszont mégis le szeretnék szokni róla, mert kényelmetlen ha látok magamról felvételeket és azokat visszanézem. Van mikor még csúfolnak is ezzel és ez eléggé szíven szúr, hiszen látom magamon, hogy változtatnom kellene ezen a rossz szokáson. Van mikor észreveszem, általában ha van előttem egy tükör, de sokszor nem. És ha ez tudat alatt megy, hogyan szokhatok le róla? Ha valaki volt ilyen cipőben és vannak tippjei, az hatalmas segítség lenne és megköszönném! 😁2021. júl. 13. 11:27
1/2 anonim válasza:
Így nyugtatod meg magad. Nem hinném, hogy erről le lehet szokni. Max. (Ahogy te is írtad) ha észreveszed, abbahagyod
2/2 anonim válasza:
Nem tudom hogy kell érteni a billegést ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!