Semmihez nincsen kedvem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyár eleje óta semmihez sincs kedvem, egész nap csak aludnék. Régebben nagyon szerettem mozogni, most meg felállni is alig van kedvem. 8-9 órákat alszom de mégis fáradt vagyok egész nap. Ti mit tennétek?2021. júl. 12. 14:27
1/8 anonim válasza:
Ha ellustulsz, akkor ne csodálkozz, hogy lusta vagy. Állj fel és aktivizáld magad. Legyen motivációd, ha úgy könnyebb.
2/8 anonim válasza:
Ha semmihez nincs kedved, akkor ülj bele a fotelba (ha egyáltalán ülni van kedved) és várjad meg, míg megjön a kedvet csinálni valamit.
Ha SEMMIHEZ nincs kedved, akkor bizony éhezni fogsz.
3/8 anonim válasza:
Ha elkezded csinálni, amiket eddig szerettél, és nem hagyod abba 2 perc után, akkor se jön meg a kedved?
4/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha állásba mennél, megismernél új embereket (lányokat...)?
5/8 anonim válasza:
Ha a semmihez nincs kedved, akkor probalj ki valamit, talan ahhoz van kedved :)))
6/8 A kérdező kommentje:
3.:de egy idő után megjön a kedvem hozzá, csak lusta vagyok elkezdeni
4.: jó ötlet, de még az ismerkedés én sem vagyok a legjobb :\
5.: ez is jó ötlet :)
2021. júl. 13. 07:22
7/8 anonim válasza:
Öntsd le magad hideg vízzel azután biztosan nem leszel fáradt majd fus egy kört hogy legyen benned egykis adrenalin.
8/8 anonim válasza:
Gyömbér. Van sok recept. Én 4 napja iszom. Nekem is ezt ajánlották.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!