Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány olfra becsülitek a saját...

Hány olfra becsülitek a saját szagkibocsátásotokat?

Figyelt kérdés
Egy olf erősségű szag egyenlő, egy átlagos felnőtt személy szagkibocsátásával, aki irodai vagy más egyéb nem fizikai ülő munkát végez megfelelő munkahelyi hőmérséklet mellett, szabványnak megfelelő higiéniai átlaggal és 1,8 m² bőrfelülettel rendelkezik, és heti 5 napon fürdik. Ez határozza meg az ember számára érzékelhető szagforrás kibocsátásának erősségét.

2021. júl. 5. 11:14
A kérdező szavazást indított:
1-10
10-15
15-20
20-25
Kikérem magamnak, ennél sokkal büdösebb vagyok!
Kikérem magamnak, én egy nagyon illatos létforma vagyok!
Értelmetlen kérdés, egy igazi férfi mindig egy kicsit szalonspicces és van egy diszkrét sz@rszaga
borz
7 szavazat
 1/1 Dagadozó Agy ***** válasza:
Három tucat olf, bizonyám. Reggeli zuhany után csak 5, de napszentületre miután sok gyöngyöző verejték lecsorgott a hátamon, ez az érték igencsak megtöbbszöröződik.
2022. febr. 28. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!