Duci lányok! Ti nem utáljátok, mikor nadrágot kell venni?
Figyelt kérdés
Aki nem milliomos, és nem adatik meg neki minden lehetőség, csak egy sima áruház, sima farmerokkal, annak valami kín szenvedés farmert venni, nem? Most vennem kell vagy 2-őt, és előre fáj tőle a hasam, mart tudom hogy az lesz, hogy beviszem felpróbálni, szenvedek hogy beleférjek, és utánna jövök rá, hogy kicsi. Mindig minden famrer csak az 50 kilós lányokra jó. Ti ezt hogy kezelitek?2010. aug. 26. 11:40
11/11 A kérdező kommentje:
Túl estem rajta, és kösz a tippet. Kikk-be mentem. Életemben először volt, hogy az első gatya amit felpróbáltam nagy volt rám. =D
2010. aug. 28. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!