Antisudor oldat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy egyik nap láttam a dm-be egy olyan izzadásgátlót aminek a neve: antisudor oldat. Hallotam már a patikai ecsetelőről az antisudoricáról. Azt szeretném megtudni, hogy ez ugyanolyan hatású vagy gyengébb? Ha valaki használt már ilyet leírja nekem a tapasztalatait? Ja és még annyit, hogy ez is a naturland egyik terméke, mint az antisudorica. Előre is köszönöm a segítséget, és nagyon fontos lenne nekem ez most.

2021. jún. 16. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

- A készítmény hatóanyaga: 50 g külsőleges oldat 12,0 g alumínium-klorid-hexahidrátot tartalmaz.

- Egyéb összetevők: izopropil-alkohol, tisztított víz.

Ugyanolyan, de biztos, hogy alumíniumos izzadásgátlóra van szükséged?

Mert csak a pórusaid tömődnek el, az meg nem túl egészséges.

2021. jún. 17. 08:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Még sosem használtam ilyet, csak ki szeretném próbálni, mert jővőhéten megyek ilyen biciklis táborba és biztos melegem lesz, emiatt nem szeretnék kizárólag fekete pólójat vinni. De nem fogom használni, mert nem a legegészségesebb.
2021. jún. 17. 13:03
 3/3 A kérdező kommentje:
*nem fogom gyakran használni, csak most, hogy a közérzetem jobb legyen.
2021. jún. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!