Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A só oldatot milyen arányban...

A só oldatot milyen arányban kell ki keverni piercingekhez?

Figyelt kérdés
Utána olvastam hogy különféle sebekre jó..nekem vadhús nőtt a piercingemre de már vagy 2-3 honapja nem akar eltűnni..és piercinges ismerőseim azt mondták hogy csak ez vált be viszont nagyon nem mindegy milyen arányban és milyen sóval keverjük ki. Valaki tudja ezt pontosan? Köszönöm előre is a válaszokat!

2021. máj. 19. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyjából 3-5 mol/dm3-s koncentrációt, ha már sóoldatot akarsz rá használni.

Kristályvíztartalma atomonként 1-7 körüli, attól függve, milyen kiinduló anyagot használnál.

Érdemes 80-90°C-on oldani és visszahűteni.

Viszont ami jobb nála:

Hidrogén-peroxid 3 tömegszázalékos vizes oldata, vagy a teafaolaj.

2021. máj. 19. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig hidrogén-peroxidot használtam nem segített..teafa olajat kevesebbet de akkor át térek arra! Naponta hányszor érdemes be kenni a teafaolajjal? Az én piercingesem vény köteles oxy-cort nevezetű spriccelős gyógyszert ajánlotta kúraszerű alkalmazásra..Meddig próbálkozzak a teafa olajjal ? És mikor próbáljam ki azt az oxy-cortot? Tanácstalan vagyok nagyon most..
2021. máj. 24. 16:48
 3/3 anonim válasza:
Nekem is volt vadhúsos az egyik piercingem, visszamentem ahol szúrták és az oxycort sprét ajánlották. Amint tudtam orvoshoz mentem és felírattam. Napi 1x kezeltem vele és 2 hét múlva semmi baja nem volt.
2021. jún. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!