Motiváció hiányom van, tud bárki segíteni?
Nehezen tudom motiválni magamat dolgokra. És holnaptól nem lesz semmi időm itthon, szóval elszeretném végezni a kitűzött apró céljaimat.
A következőkhöz kellene motiváció tanács:
-telefon, elektronikus kütyük letétele.
Eléggé nehezen tudom letenni a telefont, vagy a hasonlókat, főképpen esténként.
-hasznos dolog tevése.
Ha ráveszem magamat hogy ne kütyüzzek, akkor meg kimegyek, ami részben jó, de a szobám nem fog magátol rendet rakni.
-nem enni össze vissza.
Szerintem a nyáron eleget tudok majd mozogni hogy kicsit lefogyjak. Viszont ha továbbra is össze vissza eszek, akkor ez nem fog menni. Ehhez tanács is kellene, hogyan táplálkozzak egészségesen.
A válaszokat előre is köszönöm!
Fiatal/L
Szia,legjobb az ha valami hobbit vagy elfoglaltságot találsz. Én pl. most megfogtam és letöröltem a tiktokot,facebookot meg ezeket,amíg itthon voltam én is csak azt vettem észre megnyitom és hoppá már 4 órája ezt nyomom,volt a napi képernyőidőm vagy 8 óra. Menj mozdulj ki valahova,sportolj valamit.
A célok eléréséhez meg fogd meg és kapd össze magad,csak elkezded és a többi már adja magát a rendrakásban,valami jó kis zenét benyomsz még jobb hangulatba megy. Írd ki magadnak miket kell megcsinálnod és tartsd magad hozzá.
Sok sikert kívánok,én bízok benned.
Villanyszámla befizetése.
A legjobb motiváció, az üres hűtő után.
1-es válaszoló köszönöm a segítséget!
A tiktokot már tavaly letöröltem miután nekem is olyasmi lehetett mint neked.
A többivel kapcsolatosan meg igyekszek kint lenni, és utána azonnal nekilátni valaminek, meg nem olyasmi kiskapukat keresni gondolatban, mint pl “húsz perc múlva ebéd, majd azután megcsinálom”.
2-es válaszoló
He?
XD már bocsi de he?
Még nem nagyon értem a felnőtt poénokat😅
4.-re.
Ja, anyádék tartanak el, mert sulis vagy, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!