Szerinted gáz, ha 25 évesen anyám nyakán lakok?
Igen, igyekszem megtakarítást gyűjteni, szerintem sem könnyű manapság, heteró vagyok , fiú :D
Igen nos ezt sokan kérdezik nem tudom mi lesz velem, nem vagyok meg képes onallo életre ez nehezebb mint gondoltam :/
Bocs ha büszkének hangzott, nem vagyok büszke de letettem már a házról stb :) egyelore ;)
Nincs 20 millas autom, az autómat én vettem én tartom fent ;) a saját fizumbol, sőt anyamek meg a jogsib a sem adtak egy forintot sem, mert nem is igenyeltem azt is saját pénzből fizettem ;)
Azt hiszem értem miről beszélsz. Ilyen építőanyag árak, ilyen albérlet és lakásárak mellett az emberen úrrá lesz a nihilizmus.
2007 és 2019 között 60 százalékkal nőttek az albérletárak. A 36 éven aluli ingatlan vásárlók 40 százalékának van szüksége szülői segítségre.
Nem is csoda, ha a 25-34 éves korosztály 42,2 százaléka lakik otthon.
De egy valami nagyon fontos! Hogy ne legyél anyukád terhére. Azt mondod ő főz, akkor te vásárolj be és mosogass, tartsd tisztán a konyhát. De ez csak egy példa. Kezeld úgy a helyzetet mintha lakótársak lennétek és legyen munkamegosztás. Mikor nem dolgozol, pedig vállalj is be többet, mint ő.
De mondom, tényleg nem egyszerű ez a lakás kérdés:/
De ha hetero fiú vagy, miért érdekelnek a szép ruhák meg márkás táska??? Ezt már komolyan tudnom kell.
A hetero fiúk többsége azt se tudja, mi az a Gucci, és így van ez jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!