A férjem szerint gyerekesen viselkedek. Szerintem meg nem értékeli a humoromat. Szerintetek?
Úgy próbáltam túlélni az elmúlt idők bezártságát, hogy idióta tréfákkal szórakoztatom magunkat. Igaz, hogy az ő rovására, de szerintem egyik ötletem sem lépte át azt a határt, amin be kéne rágni. Nem írom le mindet, mert reggelig gépelhetnék, csak nehány példát említenék:
Jégkocka az alsógatyába, só a kávéba és hasonlók, tök alap, tesómmal is nem egyszer eljátszottam.
Az a kettő, amivel igazán kiakasztottam:
1. Tudta, hogy rákszűrésre megyek nőgyógyászhoz, így nem tudtam kihagyni, elküldtem neki a most 9éves lányunkról készült régi ultrahangfelvételt. Ha alaposan megnézi, a dátumról rájött volna, hogy kamu, de totál összeszarta magát, hogy újrakezdjük a babázást.
2. Parkolóban sétálva észrevettem egy kocsit, amit alaposan meghúzott valaki, és hát mit ad Isten, nem pont ugyanolyan, mint az övé? 😆 Egyből lőttem neki egy képet előnyös szögben, rendszám nélkül, upszika, bocs, ezt ugye nem akkora nagy sztori rendberakatni üzenettel.
Tudhatná, hogy egyik hírt sem közölném ilyen módon, ha igaz lenne, meg azt is, hogy lökött vagyok, mégis kiakadt.
Amúgy képes vagyok felelősségteljesen, éretten viselkedni, dolgozni, gyereket nevelni, de ilyen kihagyhatatlan poénok nélkül halálra unnám magam.
Ti berágnátok az ilyen húzások miatt annyira, hogy több napos durcázás legyen belőle?
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!