Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A férjem szerint gyerekesen...

A férjem szerint gyerekesen viselkedek. Szerintem meg nem értékeli a humoromat. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Úgy próbáltam túlélni az elmúlt idők bezártságát, hogy idióta tréfákkal szórakoztatom magunkat. Igaz, hogy az ő rovására, de szerintem egyik ötletem sem lépte át azt a határt, amin be kéne rágni. Nem írom le mindet, mert reggelig gépelhetnék, csak nehány példát említenék:

Jégkocka az alsógatyába, só a kávéba és hasonlók, tök alap, tesómmal is nem egyszer eljátszottam.

Az a kettő, amivel igazán kiakasztottam:

1. Tudta, hogy rákszűrésre megyek nőgyógyászhoz, így nem tudtam kihagyni, elküldtem neki a most 9éves lányunkról készült régi ultrahangfelvételt. Ha alaposan megnézi, a dátumról rájött volna, hogy kamu, de totál összeszarta magát, hogy újrakezdjük a babázást.

2. Parkolóban sétálva észrevettem egy kocsit, amit alaposan meghúzott valaki, és hát mit ad Isten, nem pont ugyanolyan, mint az övé? 😆 Egyből lőttem neki egy képet előnyös szögben, rendszám nélkül, upszika, bocs, ezt ugye nem akkora nagy sztori rendberakatni üzenettel.

Tudhatná, hogy egyik hírt sem közölném ilyen módon, ha igaz lenne, meg azt is, hogy lökött vagyok, mégis kiakadt.

Amúgy képes vagyok felelősségteljesen, éretten viselkedni, dolgozni, gyereket nevelni, de ilyen kihagyhatatlan poénok nélkül halálra unnám magam.

Ti berágnátok az ilyen húzások miatt annyira, hogy több napos durcázás legyen belőle?

34N

2021. jún. 9. 16:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Lehet tényleg visszább kéne vennem egy kicsit, bár azt nem mondtam, hogy nem szoktam visszakapni hasonló szivatasokat. Alap esetben mindketten képesek vagyunk röhögni magunkon is.

A lényeg itt az utolsó kettőn van, hogy ismerhetne annyira, hogy nem egy messengeren küldött fotóval közölném, hogy terhes vagyok, mégis berágott.

#9 azért sós kávéért cserébe Szomáliában ébredni enyhe túlzàs lenne szerintem, ginàzni amúgy sem szoktam, anélkül is tudom jól érezni magam.

#10 Simán, mindig jó új barátokra találni, főleg, ha értékelnek 🤣

2021. jún. 10. 06:39
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Soha nem értettem, miért olyan nagy humor a másikon röhögni. Ez nem gyerekesség, hanem primitívség.

Neked az vicces, ha egy idő után már egyáltalán nem bízna benned, és azt sem hinné el, amit kérdezel? Úgy érzed, egy házasság így működik, ez a célod? Csak mert ezt fogod elérni.

2021. jún. 10. 09:33
 13/22 Senior Séf ***** válasza:
95%
Tudod, kérdező, qurvára nem mindegy, hogy valakivel nevetsz, vagy valakin nevetsz. Előbbi építi a kapcsolatot, utóbbi rombolja.
2021. jún. 10. 16:53
 14/22 A kérdező kommentje:
10est ki pontozta le? Na ez a bunkóság, emberek!
2021. jún. 10. 23:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Gödörből a lyuk, kérdező?! 🤣
2021. jún. 10. 23:47
 16/22 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam.
2021. jún. 10. 23:52
 17/22 anonim ***** válasza:
30%
Sok humortalan ember baszki... Szerintem tök jó fej vagy, kérdező, én rohadtul tudok röhögni az ilyen poénokon. Akinek van humorérzéke, a megkönnyebbüléstől nevet ilyenkor, amikor kiderül, hogy csak átverted valami hülyeséggel. Tényleges kár nem esett semmiben, nem igaz? Hát akkor meg mi a francnak feszülni meg besértődni, emberkedni, szentbeszédeket tartani? "Hű-hó, milyen komolytalan ember vagy, anyád nem nevelt meg, szégyelld magad, nem illendő így viselkedni..." Sótlan, humortalan emberek!
2021. jún. 11. 15:51
 18/22 anonim ***** válasza:
69%

Tizenhetes, nem tudom, feltűnt-e, de alapvetően nem a mi hozzáállásunk a kérdés.

A kérdező férje reagál úgy, ahogy - és őt bátran nevezheted "Hű-hó, milyen komolytalan ember vagy, anyád nem nevelt meg, szégyelld magad, nem illendő így viselkedni..." Sótlan, humortalan embernek... De ez nem fogja az ő hozzáállását, véleményét megváltoztatni.

2021. jún. 11. 16:25
 19/22 anonim ***** válasza:
35%
18-as, rátok reagáltam, mert nem akartam beszólni a kérdező férjére, de ha ő is olyan, mint ti, akkor rá is áll az, amit rátok mondtam. Amúgy meg tényleg, a hozzászólásom nem fogja a kérdező férjét megváltoztatni? Hát most nagyon megdöbbentő dolgot mondtál, ember!
2021. jún. 11. 16:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem azért de ha ő szerint ezzek nem viccesek akkor minek erőlteted hogy vicces legyen?
2021. jún. 11. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!