Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki egy életen át tartó...

Aki egy életen át tartó önmegtagadás után elkezdett beleszrni és gátlástalanul kifejezni magát az mit tett lépésről lépésre?

Figyelt kérdés

Amikor rájössz, hogy minden egyes problémád az életben azért van mert nem fejezed ki magad, mivel nincs mód erre jött ment emberek között(csak a small talk, meg a jópofáskodás)

Hogy lépted át ezt az ún. "quantum szakadékot", ami után már nem számítottak az előzőleg a környezedből érzékelt külső folytogatások

2021. jún. 8. 22:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

ahogy írtad, egy nap felkeltem és feltettem a kérdést "miért is izgat ez?"

Azóta bár még gátlásosan de beleszrok és kifejezem magam.

optimista gondolatokat skandálok, éjjel-nappal.... és beleröhögök a világ képébe. valamint kultúráltam szrok bele mit gondolnak rólam mások. Ha mondják mondják! Abból lehet építkezni. De míg a gondolatok gondolatok, addig a szorongás belőlem ered, vagyis fiktív, tévképzet.

Minnél nagyobb a nyomás, minnél nagyobb a kihívás, minnél vastagabb a fal, annál jobb túllépni rajta.

én csalódtam jóformán mindenben, mellette makacs, arrogáns és haragtartó vagyok/voltam. így azért hazudnék azzal hogy azt mondom, 'hú, én túlléptem rajta!' Nem, de a sebek nyaldosásával nem jutok előrébb, ha folyton kapargatom nem gyógyul be. Életem végéig hordozni fogom ezeket a hegeket, büszkén, mert okultam belőle és talpra álltam.

...így vissza olvasva, inkább csak nézetet váltottam. De a vágyott céltól még messze vagyok.

2021. jún. 9. 12:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!