Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért mindig a barátnőm? Nem...

Miért mindig a barátnőm? Nem vagyok elég figyelemfelkeltő?

Figyelt kérdés
Ott kezdődik hogy a barátnőmet mindenki jobban szereti mint engem, de ezt ne ugy vegyétek, hanem ővele mindenki járni akar mindenkinet tetszik, vele lehet beszélgetni mert nagydumás, szoval nem tudom miért van ez így...lehet hogy velem van a baj...kicsit visszahuzódó lehetek...
2010. aug. 24. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez tök normális, nincs veled baj, ilyen vagy.Gondolj bele 2 dudás egy csárdába?
2010. aug. 24. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet...
2010. aug. 24. 17:13
 3/10 A kérdező kommentje:
igen de neki már volt 5 pasija nekem egy se:( pedig felnőttek közül sokan mondták hogy szép vok...
2010. aug. 24. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Keress olyan barátnőt, akinél úgy érzed Te szebb vagy, és akkor Te arathatod le a babérokat.

Egyébként nem nagy dicsőség az, ha már valakinek volt 5 barátja.

Hány évesek vagytok?

Egy pasit nemcsak megszerezni kell, hanem meg is kell tudni tartani. Lehet a pasik szemében Ő, csak egy olyan lány... Valószínű téged az a fiú fog megkeresni, aki nem 2 hétig akar Veled lenni. Addig is buli, haverok, móka!!! Élvezd az életet ne akard lekötni magad:)

Egyébként is a szépség szubjektív. Mindenkinek más a szép.

2010. aug. 24. 17:22
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi...volt olyan barátja akivel csak 2 napig járt:S
2010. aug. 24. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:

2nap az nem járás, az nem barát, max egy kaland. Kavartak 2 napot.

Ilyen meg ne akarj lenni. Legyen meg a magad egyénisége,ne akarj rá hasonlítani. Az embert nem abban mérik mennyire feltűnő, vagy hogy hány pasija volt.

2010. aug. 24. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed, hogy elnyom akkor beszélj vele. meg ha ilyen menő, akkor biztos össze tudna hozni valakivel :)
2010. aug. 24. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:

csak neked kell elhinni hogy szebb vagy. én is sokszor így érzem a barátnőm mellett de ez van. nem tudok vele mitcsinálni:D

de ha hallgatsz az egyik válaszolóra nem keresel olyan barátnőt kinél szebb vagy. mivel gondolj bele... neki is ugyan olyan rossz lesz mint most neked.

és tuti lesz olyan fiú akinek te tetszel...elmondom velem mi történt.

barátnőmmel lementünk a strandra...minden fiú neki dobálta a labdát stb...engem mondhatni úgy lese szartak.

DE! találkoztunk két fiúval. az egyik mindegyikőnknek tetszett. és én mindig azt hittem hogy a bnőm sokkal szebb nálam nagyobbak a mellei nincs rajta annyi pattanás szőke stb...de a fiú az engem választott.. én el se hittem...hogy tényleg... lehet még vannak csodák!?

<3

2010. aug. 25. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
arra nem is gondoltál , hogy talán egy napon barátnőd elcsunyúl vagy valami lesz vele és akkor te leszel a kapósabb?
2010. aug. 25. 13:28
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi...Am akkor megyek én is strandolni:)
2010. aug. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!