Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még olyan aki elpazaroltna...

Van még olyan aki elpazaroltnak érzi az életét?

Figyelt kérdés

Mert én igen.

Gyerekkoromban semmit nem csináltam, nem kezdtem el sportolni rendszeresen, nem mentem táncra balettra, vagy valamire amire vihettem volna az életemet.

Egy nagy Semmi lett belőlem. Senkinek érzem magam.

Legszívesebben azt szeretném, ha megszűnnék végleg.

:'S

Van még olyan aki így érez?

2010. aug. 24. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom mikor kapom meg:/..mert mostanában sz.arakszik a priviküldés:/

Ha nem lenne nagy gond,külön levél ként írnál ide: gyakorikerdesek01@citromail.hu

Mostanában nem kapok meg a priviket:S

2010. aug. 24. 17:12
 12/16 anonim ***** válasza:
csak megjött:$:)
2010. aug. 24. 17:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet, csak nekem nem engedték kiskoromban, hogy olyan dolgokat próbáljak ki, amiket szerettem volna. Most pedig lassan 20 leszek, és alig bírom behozni az elmaradt álmaimat, így mindig túlvállalom magamat és mindig csak rohanok. Nehézkes pótolni és nem is lehet, például igazi barátokra még én sem tettem szert. Akivel meg jóban vagyok, azoknak meg általában csak akkor kellek, ha nekik is kell valami.

Ha gondolod írhatsz, és hátha barátra lelsz bennem.

19F

2010. aug. 24. 22:09
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem is írsz privit kérdező?:)
2010. aug. 25. 00:51
 15/16 anonim ***** válasza:

az egyik válaszolónak: persze hogy lány különben nem a balettal példálózott volna. mert gondolom ha fiú nem ez lenne az elsőxd

kérdezőnek: én is nagyon sokszor így érzem...fiatal vagyok nagyon. de akkor is sokszor érzem így...hogy nincsenek barátaim stb..

2010. aug. 25. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:
dettó
2010. aug. 27. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!