Mi lehet a probléma velem?
20 éves lány vagyok.
Körülbelül 1 éve kezdődött el, hogy folyamat arra gondolok mennyire nem akarok megöregedni aztan meghalni. Rengetegszer gondolok arra, hogy vissza akarok menni a gyerekkoromba, mikor meg a szüleimmel éltem ( most külön elek a párommal lassan 3 éve).
Igazából nincs más gond. Vagyis lehet hogy van, úgy érzem gyerekes még a gondolkodásom, nem tudom sok mindent egyedül elintézni még mindig.
Ma reggel például a régi beszelgeteseimet néztem az édesanyámmal, és elsirtam magam mondván: Gyerek akarok újra lenni
Miért van ez velem?? Már a szívem faj ettol a sok sirastol....
Ez nagyon komoly probléma, és ez lehet a gyökere mindennek.
Persze, hogy aggódsz, hogy a halál felé lépkedsz (ahogy mindenki igazából), hiszen te csak azt látod, hogy a "halál felé lépkedsz", míg például én azt látom a saját életemben, hogy
- A karrierem építésén dolgozom
- A lakásvásárláson dolgozom
- Hosszútávon pedig azért lépkedek előre, mert az a célom, hogy minél előbb feltegyem a lábam és hátraöljek egy kellemes környezetben: Egy szigeten, esetleg fent a hegyekben.
Persze nem kell, hogy ilyen nagy álmaid legyenek, de kell az, hogy az úton a halál felé legyen előtted valami, és akkor nem csak azt látod, hogy a semmiért vergődöd végig.
"Az út a lényeg és nem a cél."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!